Om psykoterapi

Psykoterapeut

Bo Erlandsson

Prinsgatan 12 i Göteborg

 

Om psykoterapi

Du kan gå i terapi av många olika skäl men i grunden handlar det om att det är något i dig själv du vill förändra. Något som kommer ikapp dig då och då i ett för övrigt fungerande liv, eller som hindrar dig att leva överhuvudtaget. Du behöver inte vara sjuk eller konstig för att gå i samtal. Men du kan också ha ett namn för det du kämpar med, som depression, social fobi etc, en diagnos som du fått eller känner igen dig i.

Ett viktigt mål med en terapi kan vara att känna det man faktiskt känner, genuint. Låter kanske märkligt men det leder ofta till att man blir lugnare och tryggare i sig själv, för att man får närmare till att veta vad man vill, för att man bättre landar i den man är. Psykoterapi handlar om att arbeta med de känslor, tankar och mönster som håller tillbaka och låser inne det som är du. Men du kan också söka samtal för att få hjälp med överblick, få hjälp med att sortera i en jobbig situation, eller för att få hjälp med att sätta ord på det som bubblar upp ur en nyligen inträffad kris.

 

Du går vanligtvis i samtal regelbundet, oftast en gång i veckan, under en kortare eller längre tid. Hur länge och hur ofta kommer vi överens om gemensamt. Ett samtal är vanligtvis 45 min.

 

Mer om psykoterapi här.

 

Adress

Bo Erlandsson

Prinsgatan 12, 3 tr

413 05 Göteborg

 

Kontakta mig per telefon/sms

0707-81 13 06

 

Eller via mejl

psykoterapeut@boerlandsson.se

 

Jag svarar vanligtvis samma dag. Skriv om du vill att jag återkommer per mejl eller tel (och i så fall när jag säkrast når dig).

 

Copyright © All Rights Reserved